Verzenden en Ruilen

Verzenden en retourneren

Wat zijn de verzendkosten?
Bij Bell tenten zijn de verzendkosten (binnen Nederland) bij de prijs inbegrepen. Ook bij andere bestellingen boven de € 150,- betaal je geen verzendkosten. Bij aankopen onder de € 150,- brengen we naar gelang het gewicht van de bestelling (bijvoorbeeld: een deken of blaasbalg a € 6,75/ stoel a 30 euro) in rekening voor verzending binnen Nederland. Heb je vragen of opmerkingen over de verzending laat het ons graag weten op info@paradis-amsterdam.nl

Kan ik ook vanuit het buitenland bestellen en buiten Nederland laten bezorgen?
Ja zeker. Wel komen er dan natuurlijk extra kosten voor verzending bij, die we graag aan je laten weten. Stuur in dat geval graag even een mailtje aan eva@paradis-amsterdam.nl en dan zorgen we dat je snel duidelijkheid hebt en je spullen op de goeie plek terecht komen.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Ja dat kan. Stuur dan wel eerst een mailtje dat je je aanschaf in Amsterdam op de Transvaalkade wilt afhalen. Vanzelfsprekend betaal je dan geen verzendkosten.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Als je de bestelling hebt afgerond en betaald is gaan wij meteen aan de slag. Meestal ontvang je binnen drie werkdagen je bestelling. Maar we zijn hierbij wel afhankelijk van Post NL. Via Post NL checkout kun je zelf je bezorgmoment kiezen, handig! Heb je haast met je bestelling? Stuur dan een e-mail naar eva@paradis-amsterdam.nl Dan kunnen we kijken welke mogelijkheden er zijn om je bestelling extra snel te voltooien.

Kan ik mijn bestelling retour sturen?
Is het product toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Of wil je liever iets anders uitzoeken? Dan kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Het product moet ongebruikt zijn. Stuur eerst graag een mail naar eva@paradis-amsterdam.nl en geef aan welk product je terug wilt sturen. Geef hierbij ook aan of je het wilt ruilen voor een ander product of liever je geld terug wilt ontvangen. Het adres voor retour sturen is: Paradis-Amsterdam Transvaalkade 67 1092JS Amsterdam. Na ontvangst van je retour maken wij het aankoopbedrag naar je over. De kosten voor het terugsturen moet je zelf betalen.

© 2014 - 2022 Paradis-Amsterdam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel